Schrijf u in voor de Vakbeurs Slapen 2020

Vakbeurs Slapen zal meedraaien met De Woonindustrie tijdens de vakdagen van de Woonindustrie, namelijk 13 tot en met 15 september en 21 & 22 september 2020. Opnieuw kunt alle nieuwe innovaties zien en van puur vakmanschap genieten op Vakbeurs Slapen editie 2020.

Wilt u zeker zijn van uw bezoek? Meld u aan!

U kunt u hier aanmelden voor de Vakbeurs Slapen 2020: https://customerview.nl/dewoonindustrie/RegistratiepaginaVAK_SEPT2020.aspx?refid=WebsiteDWI

De nieuwste technieken en innovaties

Op deze vakbeurs introduceren alle leveranciers hun nieuwste producten en innovaties. Zij presenteren de collectie met trots om samen met u de klant een optimaal slaapsysteem te bieden. 100% vakmanschap voor 100% resultaat.

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen tijdens de Vakbeurs Slapen bij de Woonindustrie te Nieuwegein.