Slapen op een schone oceaan

Vanaf 1 september presenteert Ultima een nieuwe collectie matrassen waarvan de tijk is gemaakt van plastic afval uit de oceaan. Na een reinigingsproces wordt het plastic doormiddel van een uniek proces omgezet in zachte garens. Door zich te verbinden met SEAQUAL™ gaat Ultima Bedden bijdragen aan het opruimen van zwerfafval. Deze nieuwe matrassencollectie wordt van 1 tot en met 3 september gepresenteerd onze Vakbeurs slapen.

Ultima Bedden heeft al ruim 60 jaar ervaring in het vervaardigen van bedden en matrassen, waarbij comfort en flexibiliteit de belangrijkste uitgangspunten zijn. Deze stap naar een duurzaam product is de logische volgende stap voor een bedrijf dat veel waarde hecht aan een schone leefomgeving. Daarnaast introduceren zij ook een nieuw comfortabel en duurzaam schuim, gemaakt van latex resten uit de matrassenproductie.