Timeless reborn

Timeless reborn

Tijdens Vakbeurs Slapen introduceert Recor Bedding ‘Timeless Reborn’, een van de meest gevraagde boxspringsets in Nederland. De bedenker en maker van toen, tekent opnieuw voor de herintroductie van Timeless Reborn. Recor Bedding laat weten: “De eerste Timesless klanten, oriënteren zich op dit moment op een nieuw bed. Volop kansen op herhalings aankoop van de meest gevraagde Timeless Reborn boxspring set.”

Tussen 2004 en 2015 zijn duizenden oorspronkelijke Timeless boxspringsets verkocht. In die tijd, de meest gevraagde boxspring van Nederland. Ondertussen slapen de eerste consumenten al meer dan 15 jaar naar volle tevredenheid op een Timeless set. Dat betekent dat de vervangingsvraag nu op gang komt. “Wie kan er beter met de herintroductie komen dan de oorspronkelijke ‘uitvinder’ van de meest gevraagde boxspring van Nederland; Barry van Dongen. De Timeless Reborn set wordt door Recor bedding vervaardigd met dezelfde ouderwetse kwaliteit van toen.”